B4 Nieuwjaarsbrief aan ons ventielmama

Beste Gudrun, beste ventielmama,

 

Alweer is er een jaartje voorbij. En wat voor één!!!?!! In 2016 was ventielsucces nooit ver weg; een exponentiële groei van leden en buddy’s, publieke belangstelling van vele kanten, allerhande succesvolle en warme activiteiten, de oneindige twinkels in die ogen, enz……

Laat ons behoedzaam omspringen met succes en erop letten dat ventielsucces niet verslavend wordt!

Een nieuw jaar – 2017 –  vangt aan; ik wens je, liefste ventielmama, dan ook voor dit jaar een niet-verslavend-ventiel-succesjaar toe. Ik wens dat je met het ventiel, en met vele andere medespelers samen, dit succes van een groeiend aantal ventielleden kan ombuigen. Ik wens dat je van “Het Ventiel” een gewone vereniging kan maken van personen die hersteld zijn van dementieproblematiek. Ik wens je dan ook die eeuwig twinkelende ogen van al je leden toe!

Ik, beloof je dan ook dit jaar daarin te helpen, waar mogelijk.

Aalst, 29 december 2016

mantelzorgend ventieler

Luc

Gepubliceerd door

marckesteloot

Geboren in België ( Izegem 1959) en getogen in Duitsland, Neheim-Hüsten ( 1959-1977). Studeerde economie in Gent ( UG 1977-1981), gehuwd met Els en heb twee kinderen. Ik woon in Waregem en mijn interesses gaan uit naar middeleeuwse geschiedenis en basket.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s